۱۴۰۰ يکشنبه ۲۳ خرداد

مجموعه وبینارهای آموزشی نرم افزار آنکی با تدریس دکتر محمد علی نجفی پور ،مدیر گروه آموزش فرامهارتی مرکز آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار میگردد

معرفی موضوع این وبینار:

همه ما با نرم افزارها و اپ های متفاوتی که از طریق فلش کارت مطلبی را آموزش می دهند کار کرده ایم. عملکرد محدود، هزینه بالای استفاده از امکانات بهتر و پیشرفته تر، محدودیت در دسترسی به امکانات در ایران، محدودیت در استفاده از پلتفرم های متعدد و متنوع (مثلا فقط موبایل یا فقط کامپیوتر) محدودیت در تنوع محتوای تولید شده برای آن نرم افزار، مشکل بودن یا محدودیت تولید محتوای شخصی سازی شده در آن محیط، و عدم امکان گرفتن خروجی و اشتراک گذاری محتوا با دیگران تنها گوشه ای از مشکلات استفاده از این گروه نرم افزار هاست، که خود به شدت اثرگذاری آموزش را کاهش می دهد.

نرم افزار و پلتفرم Anki از قدیمی ترین و قدرتمند ترین ابزارهاییست که در ۴۰ سال گذشته درحال رشد و گسترش بوده و از مهد کودک تا بالاترین مقاطع آکادمیک برای آموزش دادن و آموزش دیدن مورد استفاده قرار گرفته است. قدرت آموزشی این نرم افزار تا حدیست که ابزار اصلی آموزش و یادگیری مشکل ترین و حجیم ترین دروس دانشگاهی بوده و شاهد بیشترین استقبال در رشته پزشکی و برای آمادگی آزمون های بسیار سنگین و تخصصی مانند USMLE بوده است، به شکلی که تحصیل بدون کمک Anki برای دانشجویان پزشکی قابل تصور نیست.

متأسفانه ظاهر ساده و رابط کاربری غیر جذاب Anki و همچنین نیاز به اندکی آموزش جهت استفاده از آن باعث شده با وجود قدمت، اثرگذاری و کاربرد بین المللی، این ابزار قدرتمند در ایران ناشناخته باقی بماند.

آنچه نرم افزار و پلتفرم Anki را از نرم افزار های مشابه متمایز می کند:

۱. قابلیت ارائه محتوای آموزشی در قالب قطعات قابل هضم اطلاعاتی

۲. ترکیب فازهای آموزش، سنجش و بازخورد و تکرار مؤثر با یکدیگر

۳. ساختار چند رسانه ای و ترکیب متن، تصویر و صدا، فیلم و معادلات Latex

۴. پایش آموزش و پیگیری و تکرار مطالب تا اطمینان از یادگیری

۵. قابلیت استفاده همزمان از زبان های متفاوت

۶. استفاده هم زمان در موبایل، کامپیوتر و فضای ابری

۷. قابلیت گسترش امکانات از طریق نصب افزونه های بی شمار

۸. استفاده همزمان برای آموزش دروس، زبان ها و مهارت های مختلف

۹. سادگی تولید محتوای شخصی، گرفتن ورودی و خروجی، و به اشتراک گذاری محتوای تولید شده

۱۰. از همه مهمتر، دسترسی رایگان و آزاد به همه این امکانات!

زمان  های برگزاری وبینار به شرح زیر می باشد:

• پنج شنبه ۷ اسفند ساعت ۱۸ تا ۲۰
  • پنج شنبه ۱۴ اسفند ساعت ۱۸ تا ۲۰
  • پنج شنبه ۲۱ اسفند ساعت ۱۸ تا ۲۰

هزینه ثبت نام این دوره ۲۵۰ هزار تومان  است که با تخفیف ۷۰ درصد برای دانشجویان مبلغ ثبت نام ۷۵ هزار تومان خواهد بود.
همچنین برای اعضای کمیته توسعه آموزش کرمان و برگزیدگان مرحله اول دوازدهمین المپیاد علوم پزشکی تخفیف ۱۰۰ درصد در نظر گرفته شده است.

برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

آیدی های پشتیبانی و دریافت کد تخفیف:
Alimadadimahani@
Holakoei7s@